Judith Leysterstraat 2
7204 EA Zutphen

T: 0575 - 516830
SPOEDNUMMER: 06 - 51171787

Je bent hier  > NIEUWS > Data Borstvoeding informatieavond

Data Borstvoeding informatieavond

Borstvoedingsinformatieavond

De borstvoedingsinformatieavond wordt verzorgd door Kim Schoonenberg, zij is verloskundige, echoscopiste en lactatiekundige en werkzaam bij Verloskundig Centrum Zutphen

Borstvoeding is het (bio)logische vervolg op een zwangerschap en bevalling. Het is goed om je voor te bereiden op de tijd die gaat komen. 
Je bent welkom (samen met partner) op de informatie-avond, ook als u niet onder zorg bent bij onze verloskundige praktijk. 
In 2018 is er op 4 oktober en 22 november van 19.30-21.00 een informatieavond gepland. Deze zal plaatsvinden in de wachtkamer van Verloskundig Centrum Zutphen. 
Aanmelden kan via een mail naar kim@borstvoedingzutphen.nl. (Graag hierin naam en adres vermelden). Als er vooraf al vragen zijn, mail ze dan samen met de aanmelding. 
De kosten zijn €25,0 voor de zwangere en €10,- voor de partner. Aan het begin van de avond graag contant betalen, de factuur krijg je nadien per mail toegezonden. 
In veel gevallen wordt de informatieavond vergoedt door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige.

Voor een individueel consult in de zwangerschap of tijdens de borstvoedingsperiode, kun je bellen (app'n gaat vaak makkelijker) naar: 0611737753

Voor meer informatie: www.borstvoedingzutphen.nl